Crema de corp antiinflamatoare cu ulei de marmota si plante BIO Kräuter®
iulie 8, 2020 De Traieste Sanatos 0

Crema de corp antiinflamatoare cu ulei de marmota

O solutie perfecta pentru a scapa de durerile musculare si articulare este Crema de corp antiinflamatoare cu ulei de marmota si plante BIO Krauter.
 Am descoperit eficienta acestui produs de calmare a durerilor lucrand ca reflexo – terapeut si cautand o solutie pentru a alina suferinta clientilor cu  inflamatii ,l-am folosit cu rezultate extrem de bune , produsul stimuland circulatia sangelui in zona afectata ,alinarea suferintei simtindu-se instant.
 Crema este ideala pentru a mentine sanatatea articulatiilor intr-un mod natural.Prin masarea inflamatiei articulatia devine mai flexibila,pentru ca  circulatia sanguina este activata.
 
  De ce trebuie sa o avem neaparat?Pentru ca:
 
 – are actiune antiinflamatoare;
 – reduce inflamatiile musculare;
 – stimuleaza circulatia sangujna;
 – reduce efectele reumatismului;
 – mentine sanatatea articulatiilor.
 
Articulatiile inflamate,contractiile  sau durerile  musculare in zona gatului,coloanei,zona lombara,genunchi,glezne sunt  calmate prin folosirea acestei miraculoase creme.
 Efectul antiinflamator e dat de combinatia de ingrediente active precum :untul de shea,uleiul de marmota ,uleiul de migdale BIO,uleiul de jojoba BIO si uleiul de pin BIO,care actioneaza eficient in cazul durerilor musculare sau al articulatiilor inflamate.
 
  Uleiul de marmota este bogat in cotizon natural si glucocorticoide ,fiind usor absorbit in piele ,ajungand exact in locurile dureroase si este foarte eficient in caz de reumatism,lumbago,artrita si alte inflamatii articulare si musculare.
 
  Uleiul de migdale e o bogata sursa de vitamina E,ce are rol in prevenirea uscarii pielii si are efect calmant si regenerant asupra tesuturilor.
 
  Uleiul de pin este extrem de eficient in caz de reumatism si dureri articulare sau musculare si cu reale proprietati antiseptice si analgezice.

In perioada 02 iulie-18 august 2020 la achizitionarea minunatei si eficientei creme se beneficiaza de o reducere de 50% la cea de-a doua!

Daca doresti sa cumperi aceste produse cu o reducere intre 20-50% completeaza  formularul de inscriere.

Nu te descurci? Contacteaza-ma!