mai 8, 2020 De Traieste Sanatos 0

TEHNOLOGIE BIOFEEDBACK QUANTUM – INDIGO

ARMONIZARE   PSIHO – FIZICĂ  PRIN   TEHNOLOGIA  BIOFEEDBACK  QUANTUM – INDIGO

 Biofeedback-ul este o tehnică modernă de tratament prin care clientul învață să-și recapete controlul asupra funcțiilor fiziologice, dobândind simultan un rol activ în restabilirea sănătății proprii. În orice boală apar deteriorări ale cel puțin uneia dintre funcțiile de bază. Biofeeback-ul se bazează pe principiul că, prin intervențiile conștiente asupra funcției respiratorii, asupra activității cardiace ori a undelor cerebrale se poate parcurge drumul de la boală către însănătoșire.

Biofeedback-ul este o terapie prin care se ameliorează starea organică, pornind de la aspectele mental-emoționale. Cu ajutorul unor dispozitive sensibile și a unor programe computerizate se pot face analize și interpretări elaborate ale reacțiilor individuale, vizând interacțiunile dintre individ și mediu ori intercondiționările dintre fizic și mental. Un astfel de sistem ultramodern, folosit in cadrul terapiei Quantum, este reprezentat de aparatul Indigo.

O EVALUARE COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ:

Ca orice metodă curativă holistică, terapia Quantum pleacă de la regula că îmbolnăvirea unui organ sau sistem reflectă, de fapt, o dizarmonie la nivelul întregului organism. În consecință, evaluările efectuate cu ajutorul dispozitivului Indigo privesc nu doar afecțiunea în sine, dar și indicatori asociați cu prezența agenților patogeni, nivelul de oxigenare și hidratare, energia psihică, sensibilitatea alergică, starea imunitară, dizarmoniile biocâmpului, influența traumelor suferite, starea traseelor energetice, nivelurile hormonale, deficitele și necesitățile nutriționale. În urma acestei măsuratori complete și non-invazive, care durează doar o oră, se conturează strategia de terapie, în aplicarea căreia clientul are un rol activ.

 ETAPELE TERAPIEI INTEGRATE QUANTUM- INDIGO:

Strategia de terapie este una graduală, desfășurată în 5 etape:

1.Fiind vorba despre un demers care acordă un rol esențial psihicului, primul pas în terapia INDIGO este conștientizarea cauzelor bolii și implicarea subiectului în efortul de vindecare, vizându-se aspectele mental-emoționale, pentru o influență cât mai sporită asupra impregnărilor subconștiente.

2.O a doua etapă o constituie detoxifierea și deblocarea energetică, pentru ameliorarea biocampului.

3.La cel de-al treilea pas se acționează pentru reechilibrarea organică, prin mijlocirea nutriției și a suplimentelor alimentare.

4.În partea a patra se urmarește atingerea unui tonus fizic, energetic și mental superior, prin folosirea mijloacelor oferite de către homeopatie.

5.Ultima etapa tintește către menținerea sănătății și prevenirea dezechilibrelor, cu ajutorul consilierilor periodice.

   INDIGO NE AJUTA ÎN ALEGEREA STILULUI ALIMENTAR POTRIVIT:

Orice persoană care a avut nevoie vreodată să facă schimbări alimentare, fie din motive medicale, fie estetice sau chiar spirituale, poate confirma că s-a lovit de un obstacol: fiecare sistem, începând cu macrobiotica și terminând cu dieta vegană susține că deține adevărul în ceea ce privește nutriția optimă a omului. Fiecare dintre ele, chiar și omnivorismul, poate aduce argumente pertinente. Deasupra acestor modele nutriționale se aflș axioma ca, întotdeauna, dieta trebuie adaptată la nevoile individului. În funcție de particularitățile persoanei, se va stabili ceea ce e potrivit, pentru suplinirea carențelor și prevenirea exceselor. Doar în acest fel pot fi privite terapiile nutriționale, în tratamentul unor boli cronice precum astmul, alergiile, ateroscleroza, diabetul sau afecțiunile proliferative. Orice dietă va fi personalizată. Dar aici apare o mare problemă: ar dura prea mult ca, prin încercări suscesive, să experimentăm efectul fiecărui aliment sau supliment nutritiv!

Însă, cum spuneam anterior când vorbeam despre etapele terapiei Quantum, se poate acționa în sensul echilibrării bio-fizice, cu ajutorul alimentației și a suplinirii carențelor. Pentru a afla rapid care dintre componentele nutriției noastre ne oferă reale beneficii și care alimente ar trebui evitate, pot fi folosite determinările oferite de către tehnologia Indigo. Cu ajutorul acestui dispozitiv se elaborează scheme nutriționale conforme genotipului uman (incriptat în ADN) și adaptate fenotipului, adică nevoilor nutriționale actuale. Concomitent, putem afla alimentele de la care ar fi bine să ne abținem, dar și pe acelea care pot produce reacții alergice.

Simultan cu stabilirea unui model dietetic personalizat, se vor administra și cele mai potrivite suplimente alimentare. În funcție de afecțiuni și de necesitățile individuale, se vor folosi produse cu înaltă valoare nutritiv-terapeutică, dintre care amintim: fructul Goji (adaptogen, reglator imunitar, antioxidant), sucul de aloe vera, anghinarea, turmericul (util în diabet, Alzheimer, artrită), acidul alfa-lipoic (în ciroze, hepatite), semințele de struguri (antiparazitar, antiviral), radacina de brusture (antibacterian, depurativ), ganoderma (o ciupercă anticancerigenă), enzimele (bromelaina, amilaza, lipaza, proteaza), homocisteina, vitaminele, rădacina de Goldenseal (protector al țesuturilor, stimulator imunitar) sau oxigenul bio-activ, lichid, stabilizat, etc.

SIGLA PENTRU SITE

Articol preluat de pe adinacirjan.ro

Pentru evaluare sau terapie biofeedback – biorezonanță

0744344988